Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717
nimata-back
H απόλυτη συνδυαστική θεραπεία ανανέωσης δέρματος

Ο ήλιος, το κάπνισμα, η ρύπανση, η ακμή, αλλά και η ηλικία, δημιουργούν στο δέρμα δυσχρωμίες, χαλάρωση και ρυτίδες που βαθαίνουν με το χρόνο. Το πρόσωπο φαίνεται θαμπό, άγριο και κουρασμένο.

​Υπάρχει πληθώρα μεθόδων για την ανανέωση του φωτογηρασμένου δέρματος ή την καταπολέμηση των σημαδιών που αφήνει η ακμή. Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες είναι συνήθως και αρκετά Eπεμβατικές, με μεγάλο χρόνο ανάρρωσης και αποχής απo την εργασία και τις λοιπές δραστηριότητες του καθενός.

​Την λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να δώσει ένας συνδυασμός ήπιων θεραπειών αποφλοίωσης που αυξάνει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, απορρίπτει τα κατεστραμμένα κύτταρα και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους.

Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμώσεις και η ακμή βελτιώνονται εντυπωσιακά. Το δέρμα γίνεται από την πρώτη στιγμή πιο λαμπερό και φωτεινό. Με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες της θεραπείας, ακόμη και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο εμφανείς.

Η Διαδικασία της Θεραπείας

Η θεραπεία REDERM όπως προαναφέραμε είναι συνδυασμός ήπιων αποφλοιωτικών μεθόδων, φαρμακοκαλλυντικών, μασκών προσώπου και θεραπειών σύσφιξης του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα η θεραπεία ξεκινά με μηχανική αποφλοίωση της ανώτερης στοιβάδας του δέρματος, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και στην συνέχεια εφαρμόζεται η χημική αποφλοίωση με την μορφή κάποιου ενζυμικού Peeling που προσαρμόζεται κάθε φορά στο προς θεραπεία δέρμα και στο σκοπό της θεραπείας (ρυτίδες, πανάδες, ακμή).

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με έντονη βαθιά ψύξη του δέρματος που συσφίγγει τους πόρους αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα και και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Στο τέλος τοποθετείται μάσκα, που λόγω της απομάκρυνσης των ανώτερων στοιβάδων της επιδερμίδας και του νεκρού κυτταρικού τείχους, επιτυγχάνει πλήρη διείσδυση των ενυδατικών παραγόντων, δίνοντας την τελική πινελιά στο εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 1 με 2 φορές το μήνα, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και τον σκοπό της θεραπείας.

Συνδυαστικές Θεραπείες

Προορίζεται για κάθε τύπο ή χρωματισμό δέρματος και συνδυάζεται με τις ενέσιμες θεραπείες Botox, Μεσοθεραπείας και Υαλουρονικού για την ενίσχυση και παράταση του αποτελέσματός τους.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button