Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Μεταμόσχευση μαλλιών

Metamosxeusi mallion

Με την τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction)

Η τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction) είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών στις μέρες μας και πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ιατρούς στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο της κλινικής μας.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα έναντι των παλαιότερων μεθόδων μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ο ελάχιστα επεμβατικός χαρακτήρας της.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Η διαδικασία της επέμβασης είναι σχεδόν ανώδυνη, τόσο κατά την διάρκεια όσο και κατά την ανάρρωση και γίνεται με τοπική αναισθησία. Η αιμορραγία που παρατηρείται με άλλες μεθόδους (strip) είναι ανύπαρκτη και δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ράμματα ως το πέρας της διαδικασίας.

​Με την μέθοδο αυτή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ελλείμματα σε μικρές (πχ φρύδι) ή και μεγαλύτερες περιοχές (κεφαλή) να αξιοποιήσουμε ως δότριες περιοχές του σώματος (πχ θώρακας) ή και να διορθώσουμε τυχόν λάθη προηγούμενων μεταμοσχεύσεων βγάζοντας και επανατοποθετώντας τα μοσχεύματα χωρίς δημιουργία ουλής.

Αφού προηγηθεί λεπτομερής σχεδιασμός, με ειδικά εργαλεία (implanters) εμφυτεύουμε τα τριχοθυλάκια στη λήπτρια ζώνη στην απόσταση που επιθυμούμε, ελέγχοντας πλήρως την κατεύθυνση, το βάθος και την κλίση, ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό και εγγυημένο αποτέλεσμα με την μέγιστη δυνατή φύτρωση.

Μετά την Επέμβαση

Η δότρια χώρα αξιοποιείται ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να μη γίνεται αντιληπτή η αφαίρεση των τριχοθηλακίων ακόμα κι αν ο ασθενής κουρέψει τα μαλλιά του πολύ κοντά, επιτρέπεται η επαναχρησιμοποίησή της στο μέλλον και παρουσιάζει μειωμένη πιθανότητα μετεπεμβατικών επιπλοκών όπως π.χ. οίδημα προσώπου. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν αφήνει μόνιμες ουλές και δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button