Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Βιογραφικό

Kωνσταντίνος Σπηλιόπουλος ΜD
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος είναι ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκης Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής. Είναι γεννημένος στην Αθήνα και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Είναι διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Έχει ειδικευθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς» στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ,Μικροχειρουργικής Κέντρου Μελανώματος και Μονάδας Εγκαυμάτων καθώς και στην ΩΡΛ και Β’ Ορθοπαιδική κλινική του ιδίου νοσοκομείου.

​Έχει υπηρετήσει στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά” στην Α’ χειρουργική κλινική καθώς και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

​Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά μαθήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρυ της Αγγλιας και έχει εργαστεί
σε ιδιωτικές κλινικές στην Γλασκώβη της Σκωτίας.

Κατέχει τη θέση του Διευθυντή – Επιστημονικού Υπεύθυνου Πλαστικής Χειρουργικής στην μονάδα ημερήσιας νοσηλείας YODA στον Πειραιά

​Επιθυμώντας να παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση και εκμάθηση κάθε νέας τάσης και τεχνικής από προσωπικότητες ιδιαίτερου επιστημονικού κύρους παγκοσμίως.

​Καλώς ορίσατε στην Spiliopoulos Plastic Surgery Clinic.

Αξίζει να τονίσουμε πως το πλέον σημαντικό χαρακτηριστικό του πλαστικού χειρουργού που θα εμπιστευτείτε, πέρα από την επιστημονική και τεχνική του κατάρτιση, είναι να εναρμονιστεί απόλυτα η αισθητική σας με την δική του. Είναι το κλειδί του τέλειου αποτελέσματος.”

Dr. Konstantinos N. Spiliopoulos

Call Now Button