Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Stretch Lift – Mini Lift

Stretch Lift

STRETCH LIFT και mini LIFΤ με τοπική αναισθησία

Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική με την οποία αξιοποιούμε  την εμπειρία μας στο Lifting Προσώπου, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες κάθε προσώπου με το μικρότερο δυνατό χρόνο αποθεραπείας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι οτι το αποτέλεσμα κρατάει 6-8  χρόνια ή και περισσότερο ανάλογα με τον ασθενή και την ποιότητα του δέρματός του.

Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις:

  • Χαλάρωσης του λαιμού
  • Χαλάρωσης του περιγράμματος της κάτω γνάθου
  • Χαλάρωσης των παρειών

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Η διαδικασία για το Stretch Lift και το Mini Lift είναι πανομοιότηπη με διαφορά μόνο στην έκταση της επεμβάσεως. Το πρώτο επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή του ορίου της κάτω γνάθου όπου και αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια του γήρατος, ενώ το δεύτερο είναι πιο εκτεταμένο συμπεριλαμβάνοντας την περιοχή της παρειάς καθώς και μεγαλύτερο μέρος του λαιμού σε σχέση με το Stretch Lift.
Πραγματοποιείται προεγχειρητικός σχεδιασμός και στην συνέχεια διήθηση της περιοχής της επέμβασης με αναισθητικό διάλυμμα.Στη συνέχεια αποκολλάται το δέρμα και τοποθετούνται ράμματα στο SMAS που είναι μια μεμβράνη κάτω από το δέρμα και πάνω απ τους μυς. Τα ράμματα αυτά διαμορφώνουν και την κατεύθυνση ανόρθωσης του προσώπου και του λαιμού. Υπάρχει στο τέλος η δυνατότητα αφαίρεσης της όποιας περίσσειας δέρματος, επιτυγχάνοντας τελικό αποτέλεσμα που είναι εφάμιλο του Lifting  με πολύ μικρότερο χρόνο ανάρρωσης και λιγότερες επιπλοκές. Στην περιοχή της τομής τοποθετείται μόνο αντιβιωτική κρέμα, ενώ δεν χρειάζονται παροχετεύσεις και επίδεσμοι.

Η διαδικασία κρατά περίπου δύο ώρες και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της κλινικής μας.

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Το Stretch Lift συνδυάζεται, πολλές φορές και με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές, όπως Botox, Yαλουρονικό Oξύ, χρήση Bλαστοκυττάρων ή Aυτόλογου Λίπους, για την επίτευξη του βέλτιστου αισθητικού αποτελέσματος.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button