Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Αυτόλογο Λίπος

autologo lipos

ΑΥΤΟΛΟΓΟ ΛΙΠΟΣ (LIPOFILLING)

Η τελευταία λέξη της πλαστικής χειρουργικής στο «άδειασμα» του προσώπου που παρατηρείται με την ηλικία. Ανήκει στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χαρίζει αποτελέσματα με εξαιρετικά μεγάλη χρονική διάρκεια.

Τα σημεία εφαρμογής του είναι:

  • Το άνω βλέφαρο: Για να διορθώσουμε όψη του πεσμένου φρυδιού καθώς και το άδειασμα του ματιού
  • Το κάτω βλέφαρο και το ζυγωματικό: Για να διορθώσουμε το σημείο από το κάτω βλέφαρο μέχρι και τις παρειές, τις «σακούλες» των κάτω βλεφάρων, το άδειασμα των ζυγωματικών λόγω έλλειψης λίπους και τους μαύρους κύκλους των ματιών
  • Οι ρινοπαρειακές αύλακες
  • Οι ρυτίδες «μαριονέττας» που εμφανίζονται από τη γωνία του στόματος και φτάνουν μέχρι και το πιγούνι
  • Τα χείλη
  • Το μεσόφρυοΤο περίγραμμα της κάτω γνάθου
  • Η ραχιαία επιφάνεια των χεριών

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Αναρροφάται μικρή ποσότητα λίπους από το σώμα (κοιλιά ή γοφοί συνήθως) και αφού επεξεργασθεί κατάλληλα, εγχύεται στα σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στους υπερσύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους της κλινικής μας.

Μετά την Επέμβαση

Η έγχυση λίπους στο πρόσωπο προκαλεί ένα μικρό οίδημα που υποχωρεί συνήθως σε 4-5 ημέρες, δεν έχει καμία απολύτως αλλεργική αντίδραση, ενώ τα αποτελέσματα έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τα συνθετικά εμφυτεύματα, αφού όμως ίσως χρειαστεί και μια δεύτερη συνεδρία στους 6 μήνες.

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Είναι άριστος συνδυασμός με την Μεσοθεραπεία Βλαστοκυττάρων που επίσης αξιοποιεί τον λιπώδη ιστό ως πρώτη ύλη, καθώς και την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Αιμοπεταλίων PRP, που αμφότερες πέραν της τοπικής δράσης τους, ενισχύουν το αποτέλεσμα επιτρέποντας σε μεγαλύτερο ποσοστό λιποκυττάρων να επιβιώσει στην νέα θέση λόγω σχηματισμού νέων αγγείων και αυξημένης αιμάτωσης.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button