Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

autologi mesotherapeia

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται:

  • Στο πρόσωπο: Για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, αντιμετώπιση μικρών ρυτίδων και ουλών (πχ από ακμή) και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας
  • Στο σώμα: Σύσφιξη δέρματος τοπικά και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
  • Στο τριχωτό της κεφαλής: Ενδυνάμωσή του για περιορισμό της τριχόπτωσης και αύξηση της διαμέτρου των τριχών

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια στο πλάσμα του αίματος (PRPs-platelet rich plasma) προκειμένου να απελευθερώσει τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι με τη σειρά τους ενεργοποιούν τα ενήλικα βλαστοκύτταρα που πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας τον ταλαιπωρημένο ιστό.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Πραγματοποιείται αιμοληψία από περιφερική φλέβα, ποσότητας ίσης με αυτήν της γενικής αίματος. Το αίμα τοποθετείται σε ειδικό μηχάνημα όπου και φυγοκεντρείται, ώστε να διαχωριστεί σε πλάσμα με αιμοπετάλια και σε λοιπά έμμορφα στοιχεία.

Λαμβάνουμε το πλάσμα στο οποίο προσθέτουμε ειδικούς ενεργοποιητές (βάσεις του DNA) για να ενεργοποιήσουν τα αιμοπετάλια με στόχο την ενίσχυση του αποτελέσματος ποιοτικά, αλλά και την χρονική του παράταση.

Στη συνέχεια κάνουμε έγχυση με μικροενέσεις ενδοδερμικά στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα χέρια, το τριχωτό της κεφαλής ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος παρουσιάζει ανάγκες.

Χρειάζονται 2 επισκέψεις (3 σε πολύ βαριές περιπτώσεις) για να έχουμε ένα αποτέλεσμα που διαρκεί 12 μήνες.

Πλεονεκτήματα

  • Βελτίωση υφής επιδερμίδα
  • Εξάλειψη πολύ λεπτών ρυτίδων
  • Σύσφιξη δέρματος με παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Μείωση υπερμελάγχρωσης
  • Ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Είναι ιδανικός συνδυασμός για ενέσιμες θεραπείες όπως τo Βotox, το Υαλουρονικό και η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με όλες τις συμπληρωματικές θεραπείες αισθητικής για ενίσχυση και επιτάγχυνση του αποτελέσματος.

Αντενδείξεις

Είναι 100% ασφαλές για αλλεργικές αντιδράσεις λόγω πλήρους συμβατότητας με τον οργανισμό μας. Πιθανές εκχυμώσεις ή οίδημα κατά περιοχές, υποχωρεί σε 2 ημέρες. Δεν εφαρμόζεται σε ασθενείς με HIV λοίμωξη, σε έγκυες, σε ασθενείς με ενεργό νεοπλασματική νόσο με ωόσους και σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακή αγωγή.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button