Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Carbon Peel – Hollywood Peel

Carbon Peel - Hollywood Peelβαψκ

Carbon Peel – Hollywood Peel

Το Carbon Peel είναι μια μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη θεραπεία δέρματος βασισμένη στο πανίσχυρο ALMA-Q laser, που αντιμετωπίζει μια ποικιλία από δερματικές ατέλειες κι προβλήματα, χωρίς παρενέργειες, με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης και άμεσα αποτελέσματα. Αναφέρεται συχνά με τον όρο Hollywood Peel μιας και αποτελεί την αγαπημένη θεραπεία των celebrities κυρίως στις ΗΠΑ, πριν από κάποια επίσημη εμφάνιση.
Είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος, όμως ιδιαίτερα ωφελεί τα θαμπά και γεμάτα διεσταλμένους πόρους δέρματα, αυτά που έχουν πολλά μαύρα στίγματα και φυσικά αυτά με όλους τους τύπους ακμής!

Η Διαδικασία της θεραπείας

Αρχικά καθαρίζουμε σχολαστικά το δέρμα που θα εφαρμοστεί η θεραπεία και στην συνέχεια απλώνουμε ένα στρώμα μάσκας ενεργού άνθρακα ειδικής σύστασης που ενισχύει τα φωτοθερμικά και φωτοακουστικά φαινόμενα πάνω στα οποία βασίζεται η θεραπεία.
Η θεραπεία με το laser έχει δύο στάδια. Στο πρώτο χρησιμοποιούμε τον μακρύ παλμό του Nd-Yag Laser για να θερμάνουμε τα μόρια του νερού στην μάσκα επιτρέποντας στον ενεργό άνθρακα να διεισδύσει βαθιά στους πόρους και να ενσωματωθεί στην επιδερμίδα.
Αμέσως μετά με την χρήση του Q-Switched laser τα σωματίδια του άνθρακα απορροφούν μεγάλα ποσά ενέργειας και διασπώνται απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα, σμήγμα, τοξίνες και ακαθαρσίες που είχαν προσδεθεί στα μόρια του άνθρακα.
Στην βαθειά απολέπιση και αναδόμηση της επιδερμίδας προστίθεται και η ελεγχόμενη θερμική βλάβη στο όριο χορίου – επιδερμίδας που μειώνει το μέγεθος των πόρων και συρρικνώνει τους σμηγματογόνους αδένες αποσκοπώντας σε μειωμένη παραγωγή σμήγματος. Το φωτοθερμικό αυτό φαινόμενο διεγείρει τους ινοβλάστες για αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, εξαφανίζοντας μικρές ρυτίδες και πρώιμα στοιχεία γήρανσης του δέρματος.

Μετά την θεραπεία

Η επιστροφή στην εργασία ή την καθημερινότητα είναι άμεση μιας και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μικρή ερυθρότητα υπάρχει για λίγα λεπτά όμως εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κάποιο σημάδι. Η θεραπεία για τον λόγο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια όλες τις εποχές του χρόνου

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button