Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Fractional NdYag laser

CO2 Fractional Laser

Fractional NdYag laser

Η νέα αυτή γενιά laser επιτυγχάνει σύσφιξη δέρματος χωρίς τον επιφανειακό τραυματισμό της επιδερμίδας που αναγκαστικά προϋποθέτει κάποιο χρόνο αποθεραπείας στο σπίτι. Η σύσφιξη πραγματοποιείται με fractional NdYag laser της εταιρείας ALMA τελευταίας τεχνολογίας και αποτελεί εγκεκριμένη θεραπεία από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων. Βασίζεται στο φωτοακουστικό φαινόμενο και όχι στην εκπομπή θερμότητας και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αναγέννησης των κυττάρων δημιουργώντας νέο ιστό διεγείροντας την εκ νέου σύνθεση του κολλαγόνου.

Η Διαδικασία

Η ακτινοβολία του laser δρα στοχευμένα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος χωρίς να τραυματίζει επιφανειακά την επιδερμίδα. Αυτό την καθιστά την πλέον ανώδυνη και ανέπαφη θεραπεία σύσφιξης και αναγέννησης με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας χωρίς καθόλου ερεθισμό. Δεν απαιτείται καν η χρήση αναισθητικής κρέμας. Μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου, σε όλους τους τύπους και χρωματικούς τόνους δέρματος (π.χ.σκουρόχρωμες επιδερμίδες). Η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα και συστήνονται 2-3 συνεδρίες (1 ανά μήνα).

Στην ίδια συνεδρία μπορεί να συνδυαστεί στοχευμένο λέιζερ για τον αποχρωματισμό έντονων πανάδων/κηλίδων και επαναφορά του ομοιόμορφου χρωματικού τόνου.

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας με εμφανή βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου και τη σύσφιξη της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού. Υπάρχει ορατή διόρθωση στις λεπτές ρυτίδες, στον τόνο, στην υφή και στην ποιότητα της επιδερμίδας αφού αναγεννά εξ ολοκλήρου εκ των έσω. Χαρίζει μία φυσικά νεανικότερη εμφάνιση του δέρματος που ξεκινάει άμεσα μετά την εφαρμογή και συνεχίζει μέχρι κι ένα μήνα μετά.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button