Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Λιπόλυση – Κυτταρίτιδα

Lipolisi kytaritida

Λιπόλυση – Λιποδιάλυση

Για όσους έχουν τοπικό λίπος σε μηρούς κοιλιά, γλουτούς, γόνατα, βραχίονες και κυτταρίτιδα ή διπλοσάγονο, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν στην θεαματική πλην όμως επεμβατική λύση της Λιποαναρρόφησης, η ενέσιμη Λιποδιάλυση, υπόσχεται να προσφέρει λιπόλυση, σύσφιξη και σμίλευση του σώματος εντελώς αναίμακτα και μη επεμβατικά.

Η θεραπεία μπορεί έμμεσα να βελτιώσει το πρόβλημα κυτταρίτιδας που αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες ειδικά όταν αυτό οφείλεται καθαρά σε αυξημένη συγκέντρωση λιποκυττάρων κι όχι σε ορμονικούς λόγους ή προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης που δρα τοπικά και εστιακά στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το υλικό εγχέεται με ειδική τεχνική η οποία ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελονών.

Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μια σχετική ερυθρότητα ή κάποιο ελαφρύ οίδημα τα οποία υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.

Η ιδιαιτερότητα της θεραπείας έγκειται στα βασικά της συστατικά. Το Δεσοξυχολικού Οξύ ένα είδος χολικού οξέος το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό (από το συκώτι μας) και βοηθάει στην αποδόμηση του λίπους, την Φωσφατιδυλοχολίνη (φυτική ουσία που λαμβάνεται από τη σόγια) και την Καρνιτίνη.

Στην πραγματικότητα η θεραπεία προκαλεί υγροποίηση των λυποκυττάρων, καταστρέφοντάς τα οριστικά. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται διαμέσου της άμυνας του σώματος και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.

Μετά την Επέμβαση

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Συνιστάται η λήψη αρκετών υγρών – περίπου 2 λίτρα την ημέρα. Έντονη γυμναστική επιτρέπεται περίπου 3 ημέρες μετά τη θεραπεία.

Το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές στον ένα μήνα μετά τη θεραπεία και φτάνει στο μέγιστο στους δυο μήνες περίπου.

Συνήθως απαιτούνται 2 με 3 συνεδρίες (ανάλογα με την έκταση του προβλήματος), ανά μήνα περίπου, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις αρκεί μία μόνο συνεδρία.

Το αποτέλεσμα διαρκεί επί μακρών, με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει σημαντική αύξηση βάρους.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button