Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Νήματα

Nimata

Νήματα PDO για σύσφιξη

Όσοι έχουν ήπια ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση κατά τόπους, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, έχουν πλέον μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα απορροφήσιμα νήματα PDO εισάγονται στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων και παραμένουν μέσα στο δέρμα ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες με σκοπό την έναρξη παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης γύρω από το υλικό με τελικό αποτέλεσμα την εξαφάνιση του υλικού και την “αντικατάσταση” του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη, βελτιώνοντας τελικά την υφή της επιδερμίδας και πραγματοποιώντας την υποσχόμενη σύσφιξη. Στις καλύτερες περιπτώσεις το αποτέλεσμα διαρκεί 2 χρόνια, χάρη στην παραγωγή του νέου κολλαγόνου.

Τα νήματα PDO είναι 100% βιο-απορροφήσιμα από πολυδιοξανόνη, όπως και τα αντίστοιχα γνωστά σε όλους χειρουργικά απορροφήσιμα ράμματα. Το διάστημα για την πλήρη απορρόφηση είναι 6-8 μήνες. Διαθέτουν πιστοποίηση CE που αποδεικνύει την ασφάλειά τους για ιατρική χρήση.

​Υπάρχουν διάφορα είδη PDO νημάτων με τα οποία σχηματίζουμε ένα ενισχυμένο εσωτερικό πλέγμα που υποστηρίζει και ανορθώνει τους ιστούς του σώματος με ασφαλή τρόπο και «γεμίζει» περιοχές όπου υπάρχουν βαθιές και στατικές ρυτίδες

Οι περιοχές όπου μπορούν να εφαρμοστούν τα νήματα PDO αφορούν τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα. Πιο συγκεκριμένα τα χρησιμοποιούμε για να διορθώσουμε το οβάλ του προσώπου, το λαιμό, τις παρειές και τις ρυτίδες θλίψης ή μαριονέτας.

​Όσον αφορά το σώμα, τα μπράτσα, η κοιλιακή χώρα, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών είναι περιοχές που ενδύκνειται η εφαρμογή νημάτων.

Πρέπει εδώ να τονίσουμε πως σε καμμία περίπτωση δε μπορούμε να επιτύγχουμε αποτελέσματα συγκρίσιμα με αυτά του Lifting Προσώπου ή άλλων επεμβατικών μεθόδων, ειδικά στις πιο απαιτητικές περιοχές του σώματος. Περιοχές με λεπτό δέρμα και λιγότερο βάρος όπως αυτή του λαιμού έχουν και καλύτερη ανταπόκριση στην θεραπεία.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων PDO είναι γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη ακόμα και χωρίς αναισθητική κρέμα ή τοπική αναισθησία. Ανάλογα με το πρόβλημα επιλέγεται ο αριθμός, ο τύπος και η φορά τοποθέτησης των νημάτων ύστερα απο λεπτομερή σχεδιασμό.

Μετά την Επέμβαση

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Ήπια οιδήματα ή μελανιές είναι δυνατόν να εμφανιστούν, αλλά εξαφανίζονται τις επόμενες μέρες.

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Συνδυάζονται ιδανικά με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, επιλεκτικά γεμίσματα με Υαλουρονικό και εντατική ενυδάτωση με υλικά Μεσοθεραπείας για ενίσχυση και επιτάγχυνση του αποτελέσματος.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button