Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Dermoapoksesi me diamadi

Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη ιατρική μέθοδος για βαθύ καθαρισμού του προσώπου ή του σώματος που αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και ανανεώνει την επιδερμίδα. Μετά την εφαρμογή της δερμοαπόξεσης με κεφαλές διαμαντιού, το δέρμα γίνεται λείο, απαλό, καθαρό και λαμπερό, ενώ μειώνονται τα ενοχλητικά σημάδια, οι κηλίδες, οι πανάδες και οι ουλές. Παράλληλα βοηθάει έμμεσα στη σύσφιξη του δέρματος καθώς ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Οι ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού, γλιστρούν πάνω στο δέρμα και αφαιρούν τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα.

Η θεραπεία ενδείκνειται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, αλλά και για τα θαμπά, τραχιά και κουρασμένα δέρματα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία, ωστόσο για σύνθετα προβλήματα μπορεί να σας συστηθεί ένας αριθμός θεραπειών.

Η Διαδικασία της Θεραπείας

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη διάρκειας 20-30 λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάποιες κοκκινίλες ή ερεθισμοί αν υπάρξουν θα είναι για μερικές ώρες και υποχωρούν. Είναι θεραπεία που γίνεται ιδανικά το χειμώνα, αν και μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα και το καλοκαίρι με πιο ήπιες παραμέτρους. Η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη σε όλους φυσικά.

Συνδυαστικές Θεραπείες

Η θεραπεία ιδανικά συνδυάζεται με τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό δέρματος, τις θεραπείες ενυδάτωσης και τα peelings.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button