Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Brazilian Lift

brazilian lift

Βραζιλιάνικο Lifting Γλουτών

Το Βραζιλιάνικο Lifting Γλουτών είναι ένας λεπτός και ακριβής συνδυασμός Λιποαναρρόφησης και Λιπομεταφοράς που αποσκοπεί στην αναδημιουργία και ενίσχυση της καμπύλης των γλουτών και ταυτόχρονα στην βελτίωση των σωματικών αναλογιών.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με γενική αναισθησία, είτε με τοπική και μέθη αν μιλάμε για μικρή επιφάνεια σώματος.

Η επέμβαση ξεκινάει με Λιποαναρρόφηση συνήθως στην κοιλιά, στη μέση και στα ψωμάκια. Το λίπος συλλέγεται και στη συνέχεια επεξεργάζεται ώστε να είναι τελείως καθαρό και απαλλαγμένο από προσμίξεις αίματος, υγρών και άλλων ιστών.

Στη δεύτερη φάση της επέμβασης χρησιμοποιούνται ειδικές κάνουλες Λιπομεταφοράς και το λίπος τοποθετείται σε πολλαπλά επίπεδα στο σημείο που γίνεται η αύξηση. Στην περίπτωση των γλουτών συνήθως χρειάζεται αύξηση στον άνω πόλο. Η μεταφορά του λίπους γίνεται με μικρές τομές, η καθεμία περίπου 3-4 χιλιοστών οι οποίες επουλώνονται συχνά ακόμη και χωρίς ανάγκη τοποθέτησης ράμματος.

Μετά την Επέμβαση

Μετά την επέμβαση χρειάζεται για ένα περίπου μήνα χρήση πιεστικού κορσέ και για 15 μέρες προσοχή στην καθιστή στάση.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, μόνιμο και χωρίς ουλές ή ξένο σώμα, όπως συμβαίνει με τα ενθέματα σιλικόνης. Βελτιώνονται σημαντικά οι καμπύλες των γλουτών και το σώμα αποκτάει πιο αρμονικές αναλογίες.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button