Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Animakti rinoplastiki

Σε ποιούς απευθύνεται

Είναι γνωστή και ως η «ρινοπλαστική των 10 λεπτών» και κερδίζει διαρκώς σε δημοφιλία, ειδικά σε μικρές ηλικίες ή σε όσους έχουν πρόβλημα που δεν θα διόρθωναν αν η μόνη εναλλακτική ήταν το χειρουργείο.

H τεχνική της Αναίμακτης Ρινοπλαστικής στηρίζεται στην αναγνώριση σημείων του σκελετού της μύτης τα οποία παρουσιάζουν ελλείμματα ιστού ή δυσμορφίες και στη συνέχεια στην αποκατάστασή τους με επιλεκτικά γεμίσματα, χρησιμοποιώντας ενέσιμα εμφυτεύματα με κυριότερα αυτά του Υαλουρονικού Οξέος.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι ασθενείς που έχουν καλή αναπνευστική λειτουργία και μέτριου βαθμού δυσμορφίες του σκελετού της ρινός, ασθενείς που υποβλήθηκαν σε Ρινοπλαστική και επιθυμούν μικρού βαθμού διόρθωση χωρίς την ταλαιπωρία ενός επιπλέον χειρουργείου ή ακόμα και ασθενείς με εντοπισμένη δυσμορφία ρινός μετά από ατύχημα.

​Συγκεκριμένα άτομα με μικρό ή μέτριο ήβο (‘καμπούρα’), μέτριες δυσμορφίες στο ακρορίνιο ή στο ριζορίνιο αποτελούν ιδανικούς υποψηφίους για αποκατάσταση της δυσμορφίας με αυτήν την τεχνική.

Μπορούμε δηλαδή, να γεμίσουμε τη ρίζα της μύτης ή να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες στα πλάγια της μύτης. Επίσης είναι δυνατόν να σηκώσουμε την κορυφή της και να εμποδίσουμε μια γαμψή μύτη να κατεβαίνει προς τα κάτω με το χαμόγελο.

Δεν αφορά προβλήματα του διαφράγματος και δεν μπορεί να μικρύνει μια μεγάλη μύτη, απλά μπορεί να επαναδιαμορφώσει το σχήμα κάνοντας μια ανακατανομή όγκου.

Ασθενείς που έχουν προβλήματα με σκολίωση διαφράγματος, υπερτροφικές ρινικές κόγχες ή λοιπά ανατομικά προβλήματα που χρήζουν ούτως ή άλλως χειρουργικής διόρθωσης προτείνουμε να αντιμετωπίζονται με την Κλασική Ρινοπλαστική.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Η σκληροθεραπεία αποτελεί την παλαιότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία των ευρυαγγειών και ειδικότερα αυτών με μεγάλη και μεσαία διάμετρο. Περιλαμβάνει την έγχυση ειδικής σκληρυντικής ουσίας σε ευρυαγγείες μεγαλύτερες του ενός χιλιοστού με χρήση πολύ λεπτής βελόνας.

Η σκληρυντική ουσία είτε σε μορφή αφρού είτε σαν διάλυμα προκαλεί ίνωση του τοιχώματος των ευρυαγγειών και σύγκλεισή τους. Με τον τρόπο αυτό το αίμα δεν μπορεί να εισέλθει ξανά εντός του λεπτού αγγείου και παύει πλέον να είναι ορατό.

Η βελτιωμένη τεχνική της σκληροθεραπείας προσφέρει σε σύντομο σχετικά χρόνο άμεσα αποτελέσματα (2-5 συνεδρίες αναλόγως την έκταση του προβλήματος), με ελάχιστο κίνδυνο επιπλοκών και σχεδόν ανώδυνο τρόπο.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button