Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Microneedling – Μεσοθεραπεία

Microneedling

Η Μέθοδος

Η τεχνική βασίζεται στη χρησιμοποίηση ειδικής συσκευής, αποτελούμενης από μικροβελόνες μήκους από 0,5 mm έως 2 mm, οι οποίες διαπερνούν την επιδερμίδα και εισχωρούν στο χόριο.

Ο μικροτραυματισμός που προκαλεί είναι ελεγχόμενος και αναίμακτος, ενεργοποιεί όμως τους μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα από τις μικροσκοπικές οπές που δημιουργούνται εισχωρούν στο δέρμα και οι δραστικές ουσίες που έχουν επιλέγει.  Μπορούμε πριν από τη θεραπεία να εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα, αν και συνήθως είναι πολύ καλά ανεκτή. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά εντός 1 εβδομάδας και ολοκληρώνονται σε 6-8 συνεδρίες. Οι συνεδρίες μπορούν να επαναληφθούν ανάλογα με το περιστατικό με συχνότητα ανά 10 ημέρες το συνηθέστερο, έως και ανά 2 μήνες.

Συνδυαστικές Θεραπείες

Αποτελεί άριστο συμπλήρωμα των ενέσιμων θεραπειών προσώπου, όπως της Μεσοθεραπείας, καθώς και του σώματος, βρίσκοντας εφαρμογή σε θεραπείες τοπικού πάχους (ενέσιμη Λιπόλυση) και Κυτταρίτιδας.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button