Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Microneedling – Μεσοθεραπεία

Microneedling

Η Μέθοδος

Πρόκειται για μια μέθοδο που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικροβελόνων για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και την διαδερμική μεταφορά μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών, αποσκοπώντας στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, καθώς και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα, αποτελώντας ιδανικό συμπλήρωμα σε θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραβδώσεων του δέρματος της κοιλιάς μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους.

Η Διαδικασία της Θεραπείας

Η τεχνική βασίζεται στη χρησιμοποίηση ειδικής συσκευής, αποτελούμενης από μικροβελόνες μήκους από 0,5 mm έως 2 mm, οι οποίες διαπερνούν την επιδερμίδα και εισχωρούν στο χόριο.

Ο μικροτραυματισμός που προκαλεί είναι ελεγχόμενος και αναίμακτος, ενεργοποιεί όμως τους μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα από τις μικροσκοπικές οπές που δημιουργούνται εισχωρούν στο δέρμα και οι δραστικές ουσίες που έχουν επιλέγει.  Μπορούμε πριν από τη θεραπεία να εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα, αν και συνήθως είναι πολύ καλά ανεκτή. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά εντός 1 εβδομάδας και ολοκληρώνονται σε 6-8 συνεδρίες. Οι συνεδρίες μπορούν να επαναληφθούν ανάλογα με το περιστατικό με συχνότητα ανά 10 ημέρες το συνηθέστερο, έως και ανά 2 μήνες.

Συνδυαστικές Θεραπείες

Αποτελεί άριστο συμπλήρωμα των ενέσιμων θεραπειών προσώπου, όπως της Μεσοθεραπείας, καθώς και του σώματος, βρίσκοντας εφαρμογή σε θεραπείες τοπικού πάχους (ενέσιμη Λιπόλυση) και Κυτταρίτιδας.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button