Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Lifting Λαιμού

lifting laimou

Ο λαιμός είναι ένα σημείο που αποκαλύπτει την ηλικία μας

Με την πάροδο των ετών, το περίγραμμα του προσώπου της κάτω γνάθου και του πηγουνιού χαλαρώνει. Συνήθως η χαλάρωση αφορά το μυώδες πλάτυσμα που είναι ο πιο επιφανειακός μυς του τραχήλου ενώ παρατηρείται περίσσεια δέρματος και λίπους στην περιοχή του λαιμού.

Την λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το Lifting Λαιμού, επέμβαση που πραγματοποιείται με γενική αναισθησία ή μεθη και έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Συνήθως η χειρουργική διόρθωση γίνεται μαζί με αυτήν του μέσου τριτημορίου αν και μπορεί να γίνει και ανεξάρτητα. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να γίνει και μία μικρή τομή κάτω από το πηγούνι, ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το λίπος και το μυώδες πλάτυσμα. Το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη Λιποαναρρόφηση του λαιμού, εφόσον χρειάζεται.

Οι τομές γίνονται πίσω από τα αυτιά και φτάνουν μέχρι το τριχωτό της κεφαλής, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο οι τομές να γίνουν κατά μήκος της φυσικής γραμμής που βρίσκεται μπροστά από το λοβό του αυτιού.

Εν συνεχεία αποκολλάται σχεδόν ολόκληρη η έκταση του δέρματος του λαιμού ενώ ακολουθεί η τοποθέτηση ραμμάτων προκειμένου να ανασηκωθούν οι εν τω βάθει ιστοί (Smas plication) στην πρότερη νεανική τους θέση.

​Αφαιρείται η περίσσεια δέρματος επιτυγχάνοντας επιπλέον ανάρτηση των ιστών χαρίζοντας εν τέλει ένα σφριγηλό και νεανικό λαιμό.

Μετά την Επέμβαση

Η παραμονή στην κλινική διαρκεί από μερικές ώρες μέχρι μία ημέρα

Η ανάρρωση από το Lifting Λαιμού διαρκεί 10-15 ημέρες, οπότε μπορεί να πραγματοποιηθεί και η επιστροφή στην εργασία, ενώ η πλήρης δραστηριότητα επέρχεται μετά το 15ημερο.

​Απαραίτητη είναι η διακοπή καπνίσματος πριν αλλά και μετά τη χειρουργική επέμβαση για τη μείωση της πιθανότητας επιπλοκών.

Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια χαρίζοντας ένα ανανεωμένο, ξεκούραστο και νεανικό λαιμό χωρίς ίχνος παρέμβασης, που είναι και το κλειδί για την φυσικότητα του αποτελέσματος

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button