Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Lifting Μέσου Προσώπου

Lifting mesou prosopou

Lifting Μέσου Προσώπου

Το Lifting του μέσου προσώπου στοχεύει στην αισθητική βελτίωση των περιοχών ανάμεσα στα μάτια και τα χείλη, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου μπορεί να χάσουν την πληρότητά τους και να οδηγήσουν σε μια πιο γερασμένη όψη.

Στο μέσο τριτημόριο του προσώπου αποσκοπούμε στο να ανορθώσουμε τα μάγουλα, να διορθώσουμε τις χειλεοπαρειακές αύλακες που βάθυναν με την πάροδο του χρόνου και να διορθώσουμε τις ρυτίδες που εμφανίζονται στις γωνίες του στόματος σαν αποτέλεσμα της χαλάρωσης.

Βασικές χειρουργικές τεχνικές

Το Lifting Μέσου Προσώπου πραγματοποιείται με πολύ μικρές τομές, που γίνονται όσο το δυνατόν πιο διακριτικά στο εσωτερικό της γραμμής των μαλλιών, στον κρόταφο και στο εσωτερικό του στόματος.

Εναλλακτικά μπορεί να γίνει Lifting Μέσου Προσώπου μέσα από την τομή της Κάτω Βλεφαροπλαστικής. Η επέμβαση αυτή έχει το πλεονέκτημα των ελάχιστων τομών που εξαφανίζονται τελείως μετά από 3 μήνες.

Η επέμβαση, ειδικά όταν πραγματοποιείται από την τομή της Βλεφαροπλαστικής, γίνεται με τοπική αναισθησία ή τον συνδυασμό μέθης και τοπικής και δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

Μετά την Επέμβαση

Είναι σημαντικό ο ασθενής να κοιμάται με το κεφάλι ανυψωμένο κατά τις μέρες μετά την επέμβαση και θα πρέπει να αποφεύγει οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα για χρονικό διάστημα έως και δύο εβδομάδων. Κατά την περίοδο μετά την επέμβαση ενδέχεται να υπάρξει κάποιο μούδιασμα, αλλά θα υποχωρήσει σύντομα, καθώς επίσης και οίδημα της περιοχής που έχει την τάση να επιμένει για αρκετό διάστημα.

Ο χρόνος που απαιτείται για να μπορεί το άτομο που χειρουργήθηκε να κυκλοφορήσει και πάλι στο κοινωνικό του περιβάλλον κυμαίνεται από 10-15 ημέρες.

Συνήθως τις πρώτες ημέρες χρειάζεται συμπληρωματική κάλυψη με make up. Το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται στους 3 μήνες, οπότε θα έχουν φύγει τελείως τα οιδήματα που προκαλούνται από την εγχείρηση.

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Πολλές φορές το Xημικό Peeling αναδεικνύει περισσότερο το αποτέλεσμα καθώς εξαλείφει τις επιφανειακές ψιλές ρυτίδες γύρω από το στόμα και από άλλες περιοχές του προσώπου.

Η επέμβαση συνδυάζεται συχνά με την Βλεφαροπλαστική ή και το Κροταφικό Lifting.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button