Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717
STRETCH-LIFT-LIFTING-back
STRETCH LIFT LIFTING ME PDO NHMATA

Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική με την οποία αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες των απορροφήσιμων COG – PDO ραμμάτων, συνδυάζοντας τα με τεχνικές που έχουμε τελειοποιήσει αξιοποιώντας την εμπειρία μας στο Lifting Προσώπου.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι οτι το αποτέλεσμα κρατάει 3-4 χρόνια ή και περισσότερο ανάλογα με τον ασθενή και την ποιότητα του δέρματός του.

Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις:

  • Χαλάρωσης του λαιμού
  • Χαλάρωσης του περιγράμματος της κάτω γνάθου
  • Πτώσης φρυδιού

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Το νήμα επιλέγεται ανάλογα με την περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε και μέσα από μικροσκοπική τομή εισέρχεται κάτω από το δέρμα με την ειδική ενσωματωμένη βελόνα.

Στη συνέχεια αυτό, στερεώνεται σε κάποιο σταθερό σημείο του προσώπου όπως η περιοχή πίσω από το αυτί, αν θέλουμε να πετύχουμε ανόρθωση λαιμού ή στο τριχωτό της κεφαλής αν επιθυμούμε ανύψωση φρυδιού, εφαρμόζοντας την απαιτούμενη τάση στους ιστούς χάρη στα ειδικά αγκιστράκια που έχει κατά μήκος του.

Υπάρχει στο τέλος η δυνατότητα αφαίρεσης της όποιας περίσσειας δέρματος, επιτυγχάνοντας τελικό αποτέλεσμα που είναι εφάμιλο του Lifting με πολύ μικρότερο χρόνο ανάρρωσης και λιγότερες επιπλοκές.

Η διαδικασία κρατά περίπου μια ώρα και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της κλινικής μας.

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Το Stretch Lift συνδυάζεται, πολλές φορές και με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές, όπως Botox, Yαλουρονικό Oξύ, χρήση Bλαστοκυττάρων ή Aυτόλογου Λίπους, για την επίτευξη του βέλτιστου αισθητικού αποτελέσματος.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button