Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Βαθύς Ιατρικός Καθαρισμός

Vathis Katharismos

Πως λειτουργεί ο Βαθύς Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της υγείας του δέρματος. Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη.

​Βοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δράση τους.

​Απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και σε γυναίκες, όλων των ηλικιών γιατί η έκκριση σμήγματος και οι εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγιή εικόνα του δέρματος, αφορούν και στα δύο φύλα.

Η Διαδικασία της Θεραπείας

Αρχικά γίνεται απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με ειδικό καθαριστικό προιόν και ήπιο απολεπιστικό. Στη συνέχεια με ενζυμικό Peeling προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση μετέπειτα των καλλυντικών προϊόντων.

Ο ατμός ή το όζον από ειδικό μηχάνημα, μαλακώνει την επιδερμίδα και βοηθά στην διάνοιξη των πόρων στην οποία προβαίνει η αισθητικός με ειδικές κινήσεις και αποστειρωμένα εργαλεία. Τέλος, προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο και χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον κάθε τύπο δέρματος και καταπραυντικά και επουλωτικά δερμοκαλλυντικά.

Η διαδικασία προσφέρεται στον χώρο αισθητικής της κλινικής μας σε δυο εκδοχές μια mini διάρκειας 45΄ και μια πιο εκτεταμένη διάρκειας δύο ωρών, για δέρματα με υπερβολική ποσότητα σμήγματος, εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια και περισσότερες μάσκες που αποσκοπούν στην φυσιολογική επαναφορά του pH του δέρματος.

Ο βαθύς ιατρικός καθαρισμός είναι απαραίτητο να προηγείται οποιονδήποτε άλλων ιατρικών ή αισθητικών θεραπειών, αφού αποτελεί την αρχή για την βασική φροντίδα του δέρματος.

Ο συνδυασμός του ιατρικού καθαρισμού με άλλες θεραπείες όπως η μεσοθεραπεία, η δερμοαπόξεση με διαμάντι και τα peelings μπορεί να μεγιστοποιήσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button