Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Βαθύς Ιατρικός Καθαρισμός

Vathis Katharismos

Πως λειτουργεί ο Βαθύς Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της υγείας του δέρματος. Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη.

​Βοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δράση τους.

​Απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και σε γυναίκες, όλων των ηλικιών γιατί η έκκριση σμήγματος και οι εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγιή εικόνα του δέρματος, αφορούν και στα δύο φύλα.

Η Διαδικασία της Θεραπείας

Αρχικά γίνεται απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με ειδικό καθαριστικό προιόν και ήπιο απολεπιστικό. ‘Επειτα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος επιλέγεται η χρήση α.ατμού β.μικροδερμοαπόξεσης γ.υπερήχου δ.οξέων ή συνδυασμός των προηγούμενων μεθόδων ώστε να μαλακώσει η επιδερμίδα.
Στη συνέχεια ακολουθεί η εξαγωγή του σμήγματος στην οποία προβαίνει η αισθητικός με ειδικούς χειρισμούς και αποστειρωμένα εργαλεία.
Η διαδικασία τελειώνει με την αντιβακτηριδιακή προστασία στο δέρμα κι εφαρμογή καταπραυντικών κι επουλωτικών δερμοκαλλυντικών.

Η διαδικασία γίνεται στον χώρο αισθητικής της κλινικής μας σε δυο εκδοχές μια mini διάρκειας 45΄ και μια πιο εκτεταμένη διάρκειας δύο ωρών, για δέρματα με υπερβολική ποσότητα σμήγματος.

Ο βαθύς ιατρικός καθαρισμός είναι απαραίτητο να προηγείται οποιωνδήποτε άλλων ιατρικών ή αισθητικών θεραπειών, αφού αποτελεί την αρχή για την βασική φροντίδα του δέρματος ενώ ο συνδυασμός του με άλλες θεραπείες όπως η μεσοθεραπεία, η δερμοαπόξεση με διαμάντι και τα peelings κ.α. μεγιστοποιεί τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button