Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Βαθύς Καθαρισμός

xeimiko-peeling
Πως λειτουργεί ο Βαθύς Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος. Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη.

​Βοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αντιγήρανση αλλά και ενυδάτωση.

​Απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και σε γυναίκες γιατί η έκκριση σμήγματος και οι εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγιή εικόνα του δέρματος, αφορούν και στα δύο φύλα.

Η Διαδικασία της Θεραπείας

Αρχικά γίνετε απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν. Στη συνέχεια με ενζυμικό Peeling προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση μετέπειτα των καλλυντικών προϊόντων.

Ο ατμός ή το όζον από ειδικό μηχάνημα βοηθά στην διάνοιξη των πόρων στην οποία προβαίνει η αισθητικός με ειδικές κινήσεις και αποστειρωμένα εργαλεία. Τέλος, προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο και χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον κάθε τύπο δέρματος και μια επουλωτική κρέμα.

Η διαδικασία προσφέρεται στον χώρο αισθητικής της κλινικής μας σε δυο εκδοχές μια mini διάρκειας 45΄ και μια πιο εκτεταμένη διάρκειας μιάμισης ώρας εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια και περισσότερες μάσκες που αποσκοπούν στην φυσιολογική επαναφορά του pH του δέρματος.

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button