Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Ανόρθωση Μηρών

anorthosi moiron

Γνωρίζοντας τη Διαδικασία

Η χαλάρωση στην έσω επιφάνεια των μηρών είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα σε γυναίκες και άνδρες οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια βάρους καθώς και στις γυναίκες μετά την ηλικία των 50 ετών.

​Πρόκειται για μια αισθητική δυσμορφία της συγκεκριμένης περιοχής η οποία με τον καιρό έχει την τάση να χειροτερεύει.

Η άσκηση και η διατροφή δεν μπορούν να αναστρέψουν αυτή τη δυσμορφία γιατί το δέρμα στην έσω επιφάνεια είναι λεπτότερο και με μικρότερη ποσότητα κολλαγόνου.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Η επέμβαση της ανόρθωσης των μηρών είναι η μοναδική τεχνική η οποία απαλλάσσει από το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα στην έσω επιφάνεια των μηρών. Η περίσσεια του χαλαρωμένου δέρματος στην περιοχή των μηρών εξαφανίζεται μέσω μιας τομής στην περιοχή της αύλακας του ριζομηρίου.

​Ταυτόχρονα πραγματοποιείται Λιποαναρρόφηση στο έσω τμήμα των μηρών ή όπου αλλού χρειάζεται, ώστε η αφαίρεση του χαλαρωμένου δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

​Στη συνέχεια η τομή συρράπτεται κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο προσανατολισμός της ουλής να βρίσκεται μέσα στο εσώρουχο και κατά δεύτερον οι ιστοί του μηρού συρράπτονται και υποστηρίζονται με συρραπτικά ράμματα στο περιόστεο της ηβικής σύμφυσης έτσι ώστε να μην υπάρχει μετακίνηση των ουλών προς τα κάτω και να γίνουν εμφανείς στο πέρασμα του χρόνου

Μετά την Επέμβαση

Οι ασθενείς τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση εμφανίζουν μειωμένη κινητικότητα λόγω της εκτεταμένης τάσης στην έσω περιοχή του μηρού. Δεν υπάρχει αίσθημα πόνου μετά την επέμβαση απλά μια αίσθηση τάσης.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι εφικτή έπειτα από 5-7 ημέρες, καθώς τις πρώτες αυτές ημέρες η κινητικότητα είναι σαφώς περιορισμένη.

Αποφεύγεται η σωματική άσκηση για ένα περίπου μήνα, ενώ τότε γίνεται και η πλήρης επιστροφή στην εργασία.

Σημαντική κρίνεται η διακοπή καπνίσματος τόσο πριν αλλά και μετά την επέμβαση προς αποφυγή επιπλοκών.

Συνδυαστικές Επεμβάσεις

Η επέμβαση ανόρθωσης των μηρών πολύ συχνά συνδυάζεται με την Λιποαναρρόφηση και την Λιπογλυπτική Γλουτών για ενίσχυση του αποτελέσματος.

Αποτέλεσματα

Επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες πληροφορίες
Call Now Button