Τηλεφωνικό Ραντεβού 2107233717

Αυξητική Στήθους

Breast-Augmentation

Το Μέγεθος που μας Κολλακεύει

Mε την αυξητική στήθους, μια από τις συχνότερα πραγματοποιούμενες επεμβάσεις, μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος των μαστών και να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες τους. Κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας, που αισθάνεται ότι το στήθος της είναι μικρότερο από αυτό που θα ήθελε είναι κατάλληλη για την επέμβαση.

Για να είναι όμως ένα στήθος όμορφο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και μεγάλο. Ιδανικό θεωρείται το στήθος που εναρμονίζεται με τον σωματότυπο κάθε γυναίκας και βασίζεται στα σωματομετρικά της κριτήρια (ύψος, θώρακας, υπάρχων μαστός) αλλά και στην προσωπική της επιθυμία, πάντα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αισθητική του πλαστικού χειρουργού που έχει επιλέξει.

Η Διαδικασία της Επέμβασης

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και έχει διάρκεια 1-2 ώρες. Μέσω μιας μικρής τομής στην πτυχή κάτω από το μαστό ή κάτω από τη θηλή τοποθετούνται ενθέματα σιλικόνης.

​Η τομή που δημιουργούμε κάτω από το μαστό για την τοποθέτηση των ενθεμάτων, είναι η πιο σωστή επιλογή σε σχέση με τομές σε διαφορετικές περιοχές του στήθους, καθώς μας επιτρέπει καλύτερη επικοινωνία με τον ιστό του στήθους, δε δημιουργεί ορατές ουλές λόγω της θέσης της και παράλληλα εξασφαλίζει τη φυσιολογική διαδικασία του θηλασμού.

​Να τονίσουμε εδώ ότι τα ενθέματα σιλικόνης που επιλέγονται θα πρέπει να είναι από πιστοποιημένες εταιρείες με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά, προκειμένου να έχουν μακρόχρονη διάρκεια ζωής και να μην περιέχουν επικίνδυνες για την υγεία προσμίξεις. Τα ενθέματα αυτά συνοδεύονται από εγγύηση ακεραιότητας εφ’όρου ζωής.

Η σύγχρονη και πιο ολοκληρωμένη τεχνική στην αύξηση μαστών βασίζεται στην τεχνική dual plane (το ένθεμα τοποθετείται μερικώς κατω από το μείζονα θωρακικό μυ και μερικώς κατω από το μαζικό αδένα, σε δυο επίπεδα ταυτόχρονα) με χρήση ανατομικων ενθέματων, παρασκευή της κοιλότητας με τεχνική no touch και στην συνδυασμένη μεταφορά λίπους συμπληρωματικά, προκειμένου να διορθωθούν ατέλειες όπως η μεγάλη απόσταση μεταξύ των μαστών στο στέρνο, ανισομαστία ή και άλλες αισθητικές ατέλειες.

Το πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι η ταυτόχρονη Ανόρθωση του Στήθους, χωρίς επιπρόσθετες ουλές, ο μειωμένος πόνος το απόλυτα προβλέψιμο και φυσικό αποτέλεσμα η μείωση πιθανότητας κάψας, η καλύτερη διαγραφή του κάτω πόλου του μαστού και της υπομαστίου πτυχής και η ακρίβεια στη μαστογραφία μετέπειτα.

Συνήθως δεν τοποθετούνται παροχετεύσεις και η τομή συρράπτεται με απορροφήσιμα ράμματα. Με το πέρασμα του χρόνου είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτη.

Μετά την Επέμβαση

H ασθενής μπορεί να επιστρέψει σε ήπια εργασία μετά 1-2 εβδομάδες και σε πλήρη δραστηριότητα σε 3-4 εβδομάδες.

Το τελικό σχήμα των μαστών διαμορφώνεται μετά από 3-4 μήνες περίπου

Όσον αφορά τον θηλασμό επειδή η εισαγωγή του ενθέματος δεν επηρεάζει καθόλου τον μαζικο αδένα, θεωρητικά η γυναίκα έχει τις ίδιες πιθανότητες για θηλασμό που θα είχε αν δεν είχε υποβληθεί σε αυξητική στήθους.

Αποτέλεσματα

Τηλεφωνήστε μας στο 2107233717, ή στείλτε το μήνυμα σας στον Ιατρό.

    Call Now Button